Bij een massage worden een aantal handgrepen toegepast op het lichaam om de lichamelijke en psychische conditie te verbeteren of in balans te houden. Massage is een eeuwenoude manier om te kalmeren, te genezen en te stimuleren. Het is een zeer waardevolle manier om de mens te laten ontspannen en lichaam en geest te stimuleren zichzelf te helen. Inmiddels is lichaamsmassage erkend als behandelmethode voor behoud en verbetering van onze gezondheid.

Het helpt om de spieren te ontspannen; we leven in een vluchtige wereld waar een ieder met stress en spanning te maken heeft.

Het verbetert de circulatie; door middel van massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en ook het lymfesysteem wordt in beweging gehouden.

Het activeert de genezing van weefsel; door massage wordt zuurstofrijk bloed samen met noodzakelijke voedingsstoffen naar weefsels en organen getransporteerd. Tevens worden de weefsels en organen ontdaan van giftige stoffen.

Het biedt emotioneel evenwicht; aanraking blijkt één van de meest belangrijke factoren te zijn om ons emotioneel op ons gemak te voelen.

Het verhoogt het gezond functioneren van de huid; massage helpt de huid te laten ademen, stimuleert de dode huidcellen af te voeren en prikkelt de voedingsstoffen en vitamines op te nemen.

Het geeft een respons tot diepe ontspanning; massage heeft van nature een ontspannende werking.

Het verbetert de uitstraling; alle voorgaand effecten bij elkaar zorgt ervoor dat een zachte, ademende huid hebt, zelfverzekerd bent, snel van blessures herstelt en een goede doorbloeding hebt waardoor je spanningsvrij door het leven kunt gaan!

Kortom 7 prachtige redenen om te kiezen voor een heerlijke massage. Gun jezelf de tijd en sta jezelf toe om een uurtje volledig te ontspannen.
Puro Massage - Kweekgras 17, Houten - 06 4666 4021 - info@puro-massage.nl